Jdi na obsah Jdi na menu
 


Usmíření

25. 4. 2011

Druhý den se Chika nedostaví na snídani, ale Akira nám sdělí, že by s námi všemi chtěl po snídani mluvit. Vyhovíme mu a přesuneme se do společenské místnosti, kde na nás už Chika čeká. Nezavadím po něm ani pohledem a mlčky si sednu do křesla co nejdál od něj. Včera mě svým chováním velmi naštval a pouhou omluvou si to u mě nevyžehlí, tím si může být jistý.

„Svolal jsem vás sem proto, že jsem včera řekl mnoho špatných slov. Uvědomuji si závažnost těch slov, a proto vás chci požádat o odpuštění,“ pronese se sklopenou hlavou a je mi jasné, že se pod zraky všech necítí nejlíp, ale může si za to sám.

„Už jsme ti odpustili, ale příště už to tak lehké mít nebudeš. Víme, jak moc toužíš pomstít své přátelé, to my taky, ale musíš uznat, že boje zatím nejsme schopni,“ pronese Ichiro a ostatní přikyvují, až na mě. Chika to zpozoruje a opatrně se ke mně přiblíží.

„Copak, chceš mi vyčíst tu facku?“ optám se ledově, aniž bych se na něj podíval. Chika zalapá po dechu a v očích se mu objeví slzy.

„Ne. Chci ti za ní poděkovat a také se omluvit za to jak jsem se choval. Měl jsi pravdu, choval jsem se jako malé děcko a je mi to líto,“ odpoví a já se na něj podívám nečitelným pohledem. Opatrně se mi podívá do očí a marně se v nich snaží najít rozhodnutí. Pomalu vstanu z křesla a setřu mu z tváře jednu zbloudilou slzu.

„Tvou omluvu přijímám, ale to neznamená, že na tebe stále nemám vztek. Nebudu ničit náš vztah kvůli jedné hádce, ale už nikdy to nedělej,“ podívám se mu pevně do očí a Chika na mě hledí neschopen jediného slova.

„Děkuju, už to nikdy neudělám,“ vyhrkne a s dalšími slzami se mi vrhne kolem krku.

„Omluvte nás, máme ještě něco na práci,“ omluvím se a Chiku odtáhnu do pokoje, kde ho svým tělem přišpendlím na postel. Zmateně se na mě podívá a ztuhle pode mnou leží.

„Doufám, že ses pořádně vyspal, protože teď už z postele nevylezeš a spát v ní rozhodně nebudeš. Hezky mi vynahradíš tu noc v prázdné posteli,“ zavrním mu do ucha, které následně skousnu. Chika se nad tou představou upřímně zhrozí a já se musím tomu pohledu zasmát. Jemně se mu přisaju na rty a Chika polibek okamžitě prohloubí. Svádíme válku jazyků tak dlouho, dokud nám nedojde dech a my se od sebe nechtě odtrhneme pro vzduch. Poté se vydám na jeho krk, kde si ho pořádně označkuju. Mezitím z něj stáhnu všechno oblečení a mě se tak naskytne pohled na jeho krásné a hlavně už roztoužené tělo. Prohlížím si ho a v jeho očích zakalených touhou jasně vidím prosbu o to, bych pokračoval. Po chvilce provokace nu vyhovím a jazykem začnu putovat po celém jeho těle, které mi viditelně vychází vstříc. Když se dostanu až k jeho penisu, olíznu ho po celé délce a pak si ho ponořím do úst. Chika se pode mnou zmítá jako v extázi a to mě nesmírně vzrušuje. Nakonec to už Chika nevydrží a vzepře se mi. Roztouženě si na mě sedne a do několika vteřin jsem nahý a Chika na mě bez přípravy nasedá. Jakmile jsem v něm celý, sykne bolestí a přestane se hýbat.

„Vidíš, to je tím, že jsi nedočkavý,“ políbím ho na pevně semknutá víčka a polibky a hlazením se ho snažím odpoutat od té bolesti. To se mi nakonec podaří a zkusmo se v něm pohnu. Chika mi slastně vydechne do úst a začne se na mě pomalu pohybovat. Postupně zrychlujeme tempo přírazů do té doby, než společně vyvrcholíme.

„Nemysli si, že tohle je konec. To je teprve začátek,“ zašeptám mu smyslně do ucha a vše začne nanovo.

**************

„Mám takový pocit, že Chika nedorazí,“ pronesu s tiky v úsměvu směrem ke Kanovi, druhý den u snídaně. Ten se usmívá jako sluníčko na hnoji a vychutnává si snídani.

„Doufám, že jsi ho nezmrzačil,“ vydechne zděšeně Yuuka.

„Ne, jen si asi tak den pospí a bude mu fajn,“ usměje se škodolibě Kano a zakousne se do bábovky, kterou upekl Jun. S povzdechem se pustím do své porce a nechám toto téma raději být. Po snídani se, se svolením Kana vydám do jejich pokoje a upřímně se zděsím nad pohledem, který se mi naskytne. Postel je kompletně zdemolovaná a v jejím středu leží Chika, který mi nyní připomíná dalmatina a je jen do pasu přikrytý slabou dekou. Chika sebou cukne, když si sednu na postel a on tak zaznamená cizí přítomnost. Unaveně otevře oči a podívá se na mě.

„Ty vypadáš,“ pronesu do ticha pokoje a Chika se slabě usměje a snaží se posadit, ale sykne bolestí. Pomůžu mu si sednout a následně i zvednou. Když se konečně postaví na vratkých nohách a udělá krok kupředu, začne mu z dírky vytékat Kanovo sperma.

„Připadám si nezvykle pošpiněn sexuálním maniakem,“ řekne udiveně Chika a já vyprsknu smíchy, protože to slyšel i Kano, který se právě objevil ve dveřích.

„Já a sexuální maniak? Jak bych mohl,“ pronese hraně uraženě a v rychlosti mu na krku udělá další flíček.

„Prej jak bych mohl. Vzpomeň si na posledních dvacet hodin a zjistíš, že můžeš,“ vrátí mu to a já ztuhnu. Dvacet hodin? Divím se, že ještě žije.

„Neboj, na to nezapomenu, ale teď se půjdeme umýt,“ zavelí, ale Chika ho zarazí.

„Ty ne, nebudu riskovat, že po mě znovu skočíš. Akira, prosím tě budeš mi asistovat?“ poprosí mě a já mu s radostí vyhovím. Kano se znovu hraně urazí a začne dávat dohromady zdemolovanou postel. Doprovodím Chiku do koupelny, kde mu napustím vanu a následně mu do ní pomohu. Když se uvelebí, úlevně vydechne a poděkuje mi. Zůstanu s ním pro případ, že by usnul a to se taky po chvíli stane. Okamžitě ho vzbudím, pomohu mu s mytím a pak ho odvedu do pokoje, kde ho položím do už upravené postele.

„Děkuju,“ vydechne, ještě než ho znovu přemůže spánek a usne.

„Pořádně jsi ho zřídil,“ otočím se na Kana, který si v křesle klidně čte knihu. Jen se na mě podívá, pak pohledem sjede na spícího Chiku a láskyplně se usměje. Ten úsměv mě zarazí, protože jsem ho u něj ještě nikdy neviděla, ale pak se s ním rozloučím a odejdu k sobě, kde na mě už čeká Naomi.

„Jak mu je?“ optá se hned, jak vejdu do dveří.

„Chika je totálně vyřízený a z Kana se stává milující sexuální maniak,“ vydechnu a Naomi vyprskne smíchy. Nechápavě se na ní podívám a sednu si k ní na postel. Když jí konečně přejde záchvat smíchu, věnuje mi krásný polibek a pak navrhne společnou vanu. Uznám to jako dobrý nápad a společně se přesuneme do koupelny, kde se začneme vzájemně svlékat. Když je vana napuštěná, vypnu vodu a naložíme se do vody. Ujmu se houby, naliju na ní mýdlo a umyju Naomi záda. To samé pak udělá ona mě a pak začneme relaxovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aučiky??

Haku,27. 4. 2011 20:34

Páni to bolo teda **rušných** ...niekoľko hodín.

nádherné

Yui-chan,26. 4. 2011 19:09

perfektní, úžasné, famózní,...*pomalu docházejí slova pro dokonalost*, tomu se říká vášnivé usmiřování. I kdy je mi Chika tochu líto, chudák, 20 hodin...tak mě moc dlouho nenapínej a koukej vydat další pokračování, protože jsem napnutá jak kšandy.

....

ElenEstel,26. 4. 2011 16:26

chikovi nezávidím jinak jsem docela zvědavá jak to bude dál

= ^.^ =

Soubi,26. 4. 2011 16:01

Já jsem sice tušila, že usmiřování bude sladké, ale že to bude až taková síla by mě nenapadlo! Označení sexuální maniak na Kana dost sedí. A Chika dostal 20 hodinovou lekci slušného chování, to snad už nezapomene XD.
Těším se na pokráčko!!!

:-)

Lachim,26. 4. 2011 9:34

Tak Chika si to vyžehlil. Nádhera.