Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vím to!

1. 4. 2011

(Serien)

 

Klečím na tvrdém povrchu hory neschopen se jakkoli hnout nebo ze sebe dostat jedinou hlásku. Tohle jsem pořádně zvoral, ale jak jsem jen mohl tušit, že Naramien už všechno ví a nezlobí se, ale naopak to chápe? Možná jsem tomu měl sám věřit a říct mu čistou pravdu o svých citech. Ale na takové úvahy je už pozdě, teď jsou oba v temnotě a já nevím jak se k nim dostat nebo je dostat sem. Své úvahy zakončím dlouhým povzdechnutím a konečně se přinutím vstát a vrátit se zpět domů.

„Kde jsi byl? Už jsme si začínali dělat starosti a kde je Naramien? Lay říkal, že jsi ho šel hledat,“ vybalí na mě všechno Ziki hned, jak dorazím domů a objevím se v jídelně, kde se právě obědvá. Mlčím, jako kdybych spolkl jazyk, a posadím se na své místo. Jedna ze služebných mi ihned přinese jídlo, kterého se prakticky ani nedotknu a nechápavé a hlavně znepokojené pohledy ostatních ignoruju. Nakonec se s tichou omluvou zvednu od stolu a vydám se do pokoje, ve kterém se zavřu a svalím se na postel. Sakra proč když už to vypadá, že bude svítat, všechno podělám a uvrhnu vše znovu do černé tmy?

„Neruším?“ ozve se ode dveří, ze kterých do pokoje nakukuje Hanako.

„Ne, pojď dál,“ pokusím se o lehký úsměv a pozvu jí dál. Ona je jediná osoba co znám, kterou nedokážu poslat pryč ani, když je mi nejhůř.

„Bojuj, věř, že tvá láska k nim dokáže přežít vše. Dostaň je přes trnitou cestu a vysokou zeď, dělící tento svět od temnoty a dokaž všem existujícím světům i vám třem, že láska je věčná, moudrá a silná. Silnější než jakákoli magie,“ pronese jemným a kouzelným hlasem, který mi její slova dokonale vryje do paměti. Tupě na ní zírám a opakuju si všechna ta moudrá slova, která vzešla z jejích úst. Jak je možné, že ať mi prozradí dobrou nebo špatnou zprávu, vždy mě nějakým záhadným způsobem dokáže uklidnit, dodat mi jistotu a sílu věřit a dál bojovat.

„Jsi opravdový anděl, Hanako,“ usměju se a obejmu jí. Hanako mi úsměv oplatí a pak se natáhne k mému uchu.

„Ty víš, že tě ti hadi pod tvou kůží měli zmanipulovat, abys byl jen Shiroyi. Ale on neví, že na tebe to nepůsobí, protože ani nemusí. Miluješ ho svým opravdovým srdcem, stejně jako Naramiena a to je tvé vítězství,“ zašeptá a hned na to se ode mě odtáhne, usměje se a opustí pokoj. Ano, vím, že ti hadi mě měli zmanipulovat, ale ve chvíli, kdy mi je dal pod kůži, jsem ho už miloval, takže se vlastně nic nestalo. Nemám mu to za zlé, ale na druhou stranu nechápu, proč to dělal, když se mi teď straní. Možná to má něco společného s Naramienem, ale tím si nejsem jistý.

********

(Kay)

 

Když se Serien vrátí zpět, vypadá jako by ho přejeli parním válcem a na Zikiny otázky nereaguje. Oběda se zase ani nedotkne a to už zpozorní i ostatní, protože když Serien nejí, tak se zase něco stalo a vzhledem k tomu, že se Naramien nevrátil s ním, tuším, že se znovu chytli. Bože tady se z toho stává ústav pro duševně choré. Serien válčí se svými city k Naramienovi a Shiroye, nejdřív byl jen Naramien, pak se profláklo, že jsou nevlastní bratři, tak ho Nari začal ignorovat. Do toho se zrodil Shiroya a Serien přistoupil na jeho návrh, začít to spolu, aby zachránili jejich společnou lásku. A nakonec, když Naramien zmoudří a začne normálně komunikovat se Serienem, blokne se Shiroya a schová se v temnotě a tam teď nejspíš skončil i Naramien. No není to padlé na hlavu? Do toho se teď objevil ten Démon světla, který dělá vrásky nám všem. V posledních dnech, když se někdo z nás zmíní o Shiroye, tak Akuma-sama ztratí veškerou dobrou náladu a tváří se jako vrah, který prahne po krvi. A Gabriel taky není ve své kůži, no hotovej blázinec. Po chvíli se Serien zvedne a v tichosti se vypaří. Na to se zvedne Hanako a jde za ním.

„Zase se chytli a určitě to bylo kvůli Shiroye. Kéž by se nikdy nezrodil,“ povzdechne si naštvaně Akuma-sama a tím nás celkem nadzvedne.

„Jak tohle můžeš říct? Co tak strašného ti udělal, že ho nesnášíš?“ vyjede na něj podrážděně Kiriaki. Ani se mu nedivím, Naramien je jeho nejlepší přítel a Shiroya se jím stal také, potom co Kiriaki přiznal, že jsou stejní.

„Kiriaki, Akuma má pravdu a nezáleží na tom, jestli mu Shiroya něco udělal nebo ne,“ zchladí ho Gabriel tvrdě.

„Tak dost. Nebudu poslouchat, jak pomlouváte mého bratra,“ zvedne se prudce Azrael a chladně se podívá do Gabrielových očí.

„Shiroya není tvůj bratr. Máš jen jednoho bratra a to je Naramien,“ zavrčí na něj Akuma-sama, když otevírá dveře. Jasně vidím, jak by ho Azrael nejradši na místě zabil, protože tato slova ho bodla jako ostrý nůž. Ale ovládne se a s tím samým chladným pohledem se na něj otočí.

„Naramien je jen jedna část mého bratra a Shiroya je ta druhá. Jedině spolu dávají jeden celek. Mého milovaného bratra,“ prohlásí temným hlasem a opustí místnost. Akuma-sama zkřiví tvář zlostí a nakonec vší silou praští pěstí do stolu a ten se okamžitě rozlomí.

„Díky za zkažený oběd,“ pronesu ledově a spolu se Xarim opustíme jídelnu.

„Nechápu co to s nimi je,“ povzdechne si Xari když se zavřeme v pokoji. Mlčky si ho přitáhnu k sobě a dlouze políbím. V tom uslyšíme divný zvuky vycházející z venku, a když se podívám směrem z okna, uvidím tam Démona světla sedícího na drakovi a obrovskou ohňovou kouli letící přímo na nás. Ve chvíli kdy koule prorazí zeď, rychle stáhnu Xariho k zemi a schovám ho v náručí a oba zavřeme oči, protože to je jediné co teď stihneme udělat a čekáme na bolestivé střetnutí. V děsivém očekávání se tiskneme k sobě a pak zaslechneme tříštění nábytku a zdí kolem nás, ale nás se koule ani nedotkne a proto otevřeme oči, které následně vyvalíme na Shiroyu s Naramienem, kteří nás chrání nějakým silovým polem.

„Tohle už je tvoje třetí největší chyba ve tvém životě,“ řekne klidně Shiroya a kouli zničí.

„Ale copak, dnes už nemáš ten svůj roztomilý obličej plný zlosti?“ optá se Démon a tím mě docela zaskočí. On se snad v jeho zlosti vyžívá?

„Ne nemám, protože máme pro tebe návrh. Máš možnost udělat podobných chyb celkem deset, ber to jako boží přikázání, znáš je doufám. Když se ti ani jednou nepovede nás zabít, zabijeme my tebe. Co ty na to?“ navrhne mu s úsměvem Shiroya.

„Dobře to beru, takže jestli dobře počítám, mám ještě sedm možností. Zatím se tu mějte,“ přijme jeho návrh a dá rozkaz drakovi, který hned na to odletí.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

A že sa bolo na čo tešiť!!!

Haku,2. 4. 2011 19:53

Aj ked ma Serien štve,ale čo už zamilovaný robia najväčšie chyby...ale už bolo na čase,že sa spamätal.

X_X

Soubi,1. 4. 2011 20:02

... a co dál? To máš to srdce to takhle blbě useknout? A co ten Démon světla? Ať už mě moc neštve! Ale jsem ráda, že Naramien a Shiroya zasáhli...konečně zpátky! :)
Tak nás moc nenapínej a hned vydej pokráčko!!!

:-)

Lachim,1. 4. 2011 19:59

Nádhera.

No tohle...

Yui-chan,1. 4. 2011 19:57

...snad nemyslíš vážně!! Jsem sice velmi ráda, že opět píšeš, hrozně mi tvoje povídky chyběly. Ale takhle blbě to zase useknout...chci okamžitě pokračování!!! Jo mimochodem, co tam ti dva tak najednou dělají?? To by mi vážně zajímalo, tak doufám, že to hned v příští kapitole osvětlíš. Jinak úžasný dílek, jako obvykle, možná ještě o trochu lepší a chci pokračování!!!