Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shinzoku

26. 3. 2010

„Protože jsem se do sebe na první pohled zamiloval,“ usměje se. Vykulím na něj oči, studem odvrátím hlavu a na nic se už raději neptám.

„Jak se jmenuješ?“ ozve se muž a sedne si na postel. Trochu se posunu abych byl od něj co nejdál, a zadívám se mu do očí.

„Ikki a ty?“ odpovím a položím mu stejnou otázku.

„Ikki, hezké jméno. Já jsem Yoru,“ polichotí mi a odpoví. Yoru se zvedne a začne si svlékat košili. Po očku ho pozoruju a musím uznat, že je opravdu krásný. Je trochu vyšší, vypracovaná postava a do půli zad dlouhé, temně modré vlasy. Svlékne si i kalhoty a jen ve spodkách se vydá do vedlejší místnosti, kterou otypuju jako koupelnu. Asi po čtvrt hodině se vrátí s ručníkem kolem pasu a druhým si suší mokré vlasy. Po těle mu stékají kapičky vody, které ho dělají neodolatelným. Yoru si všimne mého hladového pohledu a z jeho očí vyčtu, že má tušení že jsem vzrušený což je bohužel pravda. Yoru se na mě usměje a já jako na povel zrudnu.

„Nechceš si dát taky sprchu? Je osvěžující,“ nabídne mi a já kývnu, musím si dát ledovku, sakra. Přejde ke mně a odepne mi obojek.

„Doufám, že se mi nepokusíš utéct,“ řekne a podezřívavě mi pohlédne do očí.

„A kam bych asi šel? Všichni mě nenávidí, protože buď přináším neštěstí, nebo dokonce smrt. Tady snad nebudu moct někomu ublížit,“ prohlásím a Yoru se lehce usměje. Vlezu do koupelny a málem zapomenu dýchat, když spatřím obrovské zrcadlo, které zabírá jednu celou stěnu. Koupelna je ve stejných barvách jako ložnice, jen s tím rozdílem, že je dlážděná. Proměním se na člověka a začnu se svlékat. Když jsem úplně nahý, vejde do koupelny Yoru s ručníky. Ztuhnu, protože i když jsem k němu zády, spatří mě v celé mé kráse a to proto, že stojím přímo před tím zatraceným zrcadlem. Yoru se na obličeji objeví smyslný úsměv a odejde. Povzdechnu si a vlezu pod sprchu. Chvíli jen tak stojím pod proudem vody a pak se začnu mýt. Nejprve očuchám několik druhů šampónů a mýdel a pak se těmi vybranými začnu pěnit. Hraju si s vytvořenou pěnou a pak se opláchnu. Vylezu ze sprchy a sáhnu po jednom z ručníků co Yoru přines. Otřu si obličej a ucítím zvláštní vůni. Přičichnu si k ručníku a smyslně přivřu oči. Osuším se, ale vlasy nechám mokré, tak jak to mám rád. Omotám si ručník kolem pasu a vyjdu z koupelny. Yoru se na mě fascinovaně podívá a pobídne mě, abych šel za ním. Bezmyšlenkovitě přejdu k němu, a když mě chytne za boky a zatlačí, abych si na něj sedl, bez protestů to udělám. Pohladí mě po tváři, čímž mi z tváře odhrne mokré pramínky vlasů.

„Jsi nádherný. Nejradši bych si tě na místě vzal,“ vzdychne roztouženě. Nechápu, jak se to mohlo stát, ale když to řekl, dostal jsem na něj chuť.

„Tak na co čekáš?“ jako rozumu zbavený mu zašeptám do ucha, které pak olíznu a skousnu. Yoru slastně vzdychne a přisaje se mi na rty. Z vášnivého polibku se rty přesune na krk a pak na bradavky. Zatím co si s nimi hraje, sundá mi ruční a začne mě roztahovat. Když do mě vnikne prstem, vzdychnu a prohnu se proti němu. Když se pohnu znovu, ucítím jeho vzrušený penis, uvězněný pod ručníkem. Trochu se nadzvednu a rozbalím ručník, tak abych si mohl s jeho penisem hrát. Vezmu ho do ruky a začnu s ní jezdit nahoru a dolů. Yoru tohle nečeká a omylem mě kousne do bradavky. Vykřiknu, ale ne bolestí, ale rozkoší.

„Promiň,“ vydechne omluvně.

„Neomlouvej se, mě se to líbilo,“ ušklíbnu se a přisaju se mu na rty a přitom si pořád hraju s jeho penisem. Když už je skoro na vrcholu vzrušení, přestanu a Yoru ze mě vytáhne prsty. Nasednu na něj a mnou projede vlna vzrušení. Je tak velký, že mám pocit, že prasknu. Chvíli až si na jeho velikost zvyknu a pak se zkusmo pohnu. Yoru začne přirážet a zároveň si dál hrát s mými bradavkami. Začnu přemýšlet nad tím, co to vlastně dělám, náhle si vybavím Reie a jeho zářivý úsměv a ztuhnu. Rychle se od Yoru odtáhnu a stoupnu si kus od něj. Ten překvapeně zamrká a stoupne si za mě.

„Děje je něco?“ zašeptá mi do ucha a obejme mě kolem pasu.

„Nesahej na mě!“ křiknu a vytrhnu se mu z obětí.

*********************

Nechápu tu náhlou změnu jeho chování. Nejdřív se chce milovat, tak jak jsem to měl naplánovaný a pak v tom nejlepším přestane. Jak je možné, že to účinkovalo tak krátce?

„Řekneš mi, co to do tebe vjelo?“ zavrčím naštvaně.

„Ty to nechápeš? Kvůli tobě jsem podvedl jediného člověka, kterého jsem kdy miloval,“ křikne na mě a já si vzpomenu, na toho geparda, se kterým se miloval v tom lese.

„Nato jsi měl, ale myslet dřív,“ zavrčím, i když vím, že v tom stavu myslet nemohl. Obléknu se a naštvaně přejdu k nahému Ikkimu. Chytnu ho za vlasy a hodím na postel.

„Au. Co to sakra děláš?“ vyjede na mě.

„Proměň se!“ nařídím mu naštvaně. Ikki radši neprotestuje a promění se. Připnu mu obojek s řetězem a odejdu z pokoje. Vyjdu z domu a naštvaně se skácím na lavici v zahradě.

„Copak, nějakej nabroušenej?“ ozve se z protějšího stromu. Podívám se tím směrem a na stromě se rozvaluje Rei.

„Jen nemám svůj den,“ odpovím mu. Ten mi tu ještě chyběl. Rei seskočí ze stromu a už jako člověk se posadí vedle mě.

„Nelži, kdo tě tak naštval? Jsme bratranci, mě to můžeš říct,“ vyptává se.

„Do toho ti nic není a navíc ty se mi taky s ničím nesvěřuješ,“ sejmu ho pohledem. Rei natáhne pusu a uraženě odkráčí. Nechápu, proč bych se mu měl svěřovat, když on sám to nedělá. Někdy si říkám, že je tajemnější než hrad v Karpatech. Ještě chvíli se nechávám ovívat slabým větrem a pak mě přepadne hlad. Zajdu do kuchyně kde to tentokrát žije. Odklopím jeden z připravených táců a chci si uždibnout kousek masa, když v tom se u mě objeví Leila a plácne mě přes ruku se slovy, že tohle je Reiovo a že já mám už na stole. Jen pokrčím rameny a sednu si ke stolu. Počkám, až se přiřítí Rei a pustím se do jídla. Během chvilky mám snědeno a kráčím si to do pokoje. Když odemykám, propluje kolem mě Rei.

„Slyšel jsem, že tam schováváš nějaký poklad, můžu se mrknout?“ podívá se na mě psíma očima. On ještě pořád nepochopil, že to na mě neplatí.

 

„Na to zapomeň,“ usadím ho a vyženu do jeho pokoje. Odemknu a vejdu do pokoje. Ikki leží na posteli a ani se na mě nepodívá. Podle toho jak se klepe, poznám, že mu je zima. Nejdřív zvažuju, že ho nechám mrznout, ale nakonec mi to nedá a rozdělám oheň v krbu. Sednu si do křesla a začnu si číst. Asi po půl hodině se Ikki přestane klepat, ale pro změnu se začne převalovat ze strany na stranu. Čtu si až do večera a snažím se nevnímat to Ikkiho vrtění. Asi kolem pátý Ikkimu zakručí v břiše a já si až teď vzpomenu, že neobědval. Ikki se přestane vrtět a schoulí se do klubíčka. Hold bude muset vydržet do večeře. Řeknu si pro sebe a opět se věnuju čtení.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zajímavé

Yui-chan,28. 3. 2010 14:54

Tak až takhle? Už se těšim až Rei přijde na ten Yorův "poklad", bude mít asi radost. Honem pokráčko

Hmhm!

Haku,27. 3. 2010 14:25

To bude este drsne-ked sa vsetci stretnu.Yoru Je riadna mrcha,cim napustil ten uterak?!

...

Mekare,27. 3. 2010 10:48

no to to bude este zaujimave ked rei zisti co to jeho bratranec ma to sa mi paci.. uz sa tešim na dalsiu kapitolu..

***

Mordvold,27. 3. 2010 9:48

Moc pěkný,už se strašně těším na salší díl :-)

Hmmm ...

Soubi,27. 3. 2010 8:14

Takže takhle? Tak to jsem fakt nečekala. Honem sem dej pokráčko!! :D

:-)

Lachim,27. 3. 2010 7:54

Vyvíjí se to zajímavě. Nádherný díl.