Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konzen kaiteki

5. 2. 2011

Když se vrátíme domů, Momo už netrpělivě stepuje u vchodových dveří.

„No konečně, už jsem se začínal bát, že se vám něco stalo. Vyřízeno?“ štěkne nasupeně Momo.

„Vyřízeno,“ kývnu a Momo už s veselým obličejem odběhne do kuchyně. Pro sebe se usměju a následuju jeho příkladu, protože se z kuchyně valí nádherná vůně. Vejdu do kuchyně a pohledem se zarazím na tácech, které jsou plné všemožných koláčků a muffinů. Leila s Karou hnětou další těsta a Momo jim s úsměvem na tváři pomáhá.

„Nechte to vy dva,“ zavrčí nepřátelsky Kara a já si až teď všimnu Yoru s Reiem, kteří se za mými zády cpou povidlovými koláčky.

„Když oni jsou tak dobrý,“ rozplývá se Rei s plnou pusou a povidlama na tváři. Momo k němu přistoupí, prstem mu setře povidla z tváře a prst si olízne. Rei trochu zčervená, ale nic neudělá a já na Momo poznám, že něco plánuje.

„Jsou vážně dobrý,“ zkonstatuje Momo povidla a dál se věnuje přípravě dalšího těsta. Podívám se po Yoru a když ho uvidím natahovat se pro borůvkový muffin, plácnu ho přes ruku a výhružně se na něj podívám. Yoru na mě udělá psí oči, ale ty na mě k jeho smůle neplatí a tak ho pro jistotu vyženu i s Reiem z kuchyně.

„Jsi zlý,“ zabručí mi Yoru do ucha a pak mě jemně rafne do krku. Ze srandy na něj zaútočím a těsně před jeho nosem sklapnu svá jaguářími tesáky obnažená ústa. Yoru se na mě vyjeveně dívá a já s Reiem vybuchneme smíchy. Když se Yoru vzpamatuje ze šoku, který jsem mu způsobil, chňapne mě do náruče a odnese do našeho pokoje. Tam mě hodí na postel a svým vlastním tělem mě na ní uvězní.

„Chceš se pomstít?“ zavrním mu něžně do ucha. Yoru mi neodpoví, ale hned se zmocní mých úst. Hladově mu polibky oplácím a jedním trhnutím ho zbavím trika.

„Udělej to ještě párkrát a nebudu mít co na sebe,“ zhodnotí svou situaci s pohledem zabodnutým na své roztrhané triko.

„Stejně ti to bez trika sluší víc,“ pronesu sladkým hlasem a přivlastním si jeho již lehce napuchlé rty. Jasně cítím, jak se Yoru usměje a hned na to náš polibek ještě víc prohloubí. Jednou dlaní mi zajede pod tričko a začne mi drobnými doteky konečků prstů prozkoumávat kůži na hrudníku. Ve chvíli, kdy mi prsty přejede přes bradavku, mu vzdychnu do úst a prohnu se proti němu. Když nám dojde dech, odtrhneme se od sebe a Yoru mě zbaví trička i s kalhotami. Rty putuje po mém krku na klíční kost a pak na hrudník, který zasype motýlími polibky a dlaněmi mi přejíždí po vnitřních stranách stehen, což mě nesmírně vzrušuje. Sem tam mi dlaní přejede po tříslech a po penisu, který se zatím tlačí pod tenkou vrstvou slipů. Když se Yoru konečně smiluj, zbaví mě i jich a začne obšťastňovat můj po jeho péči toužící penis, začnu ze sebe vydávat zvuky připomínající kočku vrnící samým blahem, což Yoru očividně vzrušuje. Strčím mu nohu do rozkroku a prsty u nohy mu začnu přes džíny mačkat jeho ztopořený penis. Yoru mi nekrytě vzdychne do třísla a tím ve mě vyvolá silnou vlnu slasti. Když už to nemůžu vydržet, odstrčím ho od sebe a následně ho uvězním pod sebou. Strčím mu svůj zadeček k obličeji a vrhnu se mu na penis, se kterým si začnu hrát. Yoru si mě naopak začne připravovat a k tomu použije snad ten nejmučivější nástroj, jazyk. Po chvíli mě přestane lízat a začne mě roztahovat prsty. Vzhledem k tomu že si mě předpřipravil jazykem, může do mě strčit hned dva prsty a hned na to i ten třetí. To už se signál toho že už jsem dostatečně roztažený, nechám se položit do peřin a Yoru do mě opatrně vnikne. Přitáhnu si k sobě jeho obličej a vášnivě ho začnu líbat. Polibky mi vzrušeně oplácí a přitom mě dlaněmi hladí po stehnech. Když si myslím, že už jsem si na jeho přítomnost v mých útrobách zvykl, pohnu se a námi proběhne vlna slasti a Yoru začne pomalu přirážet. Nohama ho obejmu a tím se k němu víc přitisknu. Když se nám tato poloha přestane zamlouvat, odtáhnu se od něj a Yoru se pohodlně zady opře o čelo postele. Já si mu záda k němu sednu do klína a tím na něj i nasednu. Yoru pokrčí nohy tak že je nám mezi svýma a tím mi znemožňuje dát ty svoje k sobě. Zapře se nohama o matraci, zády o čelo postele a začne se nadzvedávat a tím se na něj při každém jeho nadzvednutí nabodnu, což mi přináší neuvěřitelnou rozkoš. Navíc mě začne líbat na záda a třít můj penis v rytmu přírazů.

„Přivádíš mě k šílenství,“ vydechnu polohlasně a ve stejný okamžik mě Yoru jemně kousne do krku. To pochopitelně ve mně zvedne vlnu vzrušení na maximum. Yoru to vycítí, přidá na přírazech a po několika prudkých pohybech oba vyvrcholíme. Opatrně se nadzvednu, aby ze mě vyklouzl, a pak se mu stočím v náručí.

„Měli bychom se opláchnout,“ promluví do ticha a pročísne mi vlasy. Mlčky přikývnu a vydám se do koupelny, kde napustím vanu a připravím čisté ručníky. Yoru za mnou po chvíli přijde a společně se naložíme do vany.

„Máš ještě ty sny?“ optám se zvědavě a otočím obličej k němu, abych mu viděl do tváře. Tvář má staženou zlostí a to mi potvrdí, že sny stále přetrvávají.

„Nevím jak se jich zbavit. Jsou stále horší a hlavně živější,“ vydechne ztrhaně a čelem se opře o má záda.

„Zítra se vezmeme a v tom nám nikdo nezabrání, to ti slibuju,“ snažím se ho uklidnit. To se mi povede a pak se v tichosti umyjeme. Poté se oblékneme a jen tak, tak to stihneme na večeři.

„Už to vypadalo, že budeme jíst bez vás,“ řekne s úsměvem Rei. Na očích mu okamžitě uvidím, že ví, co jsme v pokoji celou tu dobu dělali a trochu zčervenám. Momo pohledem skáče ze mě na Reie a snaží se přijít na to co se tu děje.

„Musel jsem ho potrestat, když mě tak vyděsil,“ řekne jakoby uraženě Yoru a ukradne si mé rty pro jeden letmý polibek. Rei jen slabě vyprskne smíchy při vzpomínce a onen okamžik a pak už v klidu povečeříme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

= ^.^ =

Soubi,15. 2. 2011 10:24

Hmm....tomu se říká trest XD. Nádherný díl, ale zase...co to chystáš? Ta jejich svatba asi neproběhne přesně podle plánu, co? Rozhodně se těšim, co tam vymyslíš.....

:-*

Yui-chan,6. 2. 2011 17:43

Ta nádherná a uklidňující pohoda mě trošičku děsí...připomíná mi to klid před bouří, tady asi před pořádným uragánem. Tuhle povídku jsem si poslední dobou dost oblíbila, dokonce jsem si zamilovala Yoru (víš jak jsem ho ze začátku neměla ráda), takže se mi samozřejmě nezamlouvá, že na ně něco chystáš...doufám, že se brzy dočkám dalšího šťastného dílu v podobě jejich úspěšné svatby ;)

Prečo mám taký pocit...

Haku,6. 2. 2011 8:31

...že Rei nebol nič v porovnaní s tým čo ich počká vo svadobný deň?...Ach jaj,ach jaj...desí ma to.

:-)

Lachim,5. 2. 2011 21:32

Nádhera.