Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kekkon shoya

14. 4. 2011

Kolem půlnoci se konečně rozhodneme, že dnes už to stačilo a já se s Yoru odebereme do pokoje, kde se mu okamžitě přisaju na rty. Yoru mi hladově polibky oplácí a přitom mě zbavuje svatebního oblečení. Chvíli mu to sice trvá, ale nakonec se s tím popere a šaty odloží na křeslo. Když jsem nahý, odtrhnu se od něj a zakryju se našimi dary od Reie a Momo.

„Nejdřív se vykoupeš, oblékneš si tohle a jako hodný manžel počkáš, až to samé udělám já,“ usměju se, vrazím mu do rukou jeho kimono a zavřu ho v koupelně. Když tak Yoru udělá, zavřu se v koupelně já a pořádně se umyju. Potom co se opláchnu od mýdla, osuším se a vklouznu do svého nového kimona. Zavážu si ho a prohlédnu se v zrcadle. Bože jak já si přesně takové přál a teď si ho můžu užít i se svým milovaným. Hned jak uznám, že jsem připravený, vyjdu z koupelny a musím se smát, protože to vypadá, že Yoru vypadnou oči z důlků.

„Jsi nádherný,“ vydechne ohromeně. Párkrát mu zapózuju a pak si vlezu k němu na postel. Sednu si na něj a přilepím se mu na rty. Yoru mě povalí pod sebe a začne po kouskách svlékat. Každý nově odkrytý kousek mé kůže jemně políbí a kousne. Nevím, jestli si to vůbec uvědomuje, ale přivádí mě tím do nepříčetnosti. Když se konečně dostane až k mému penisu, olízne ho po celé délce a začne ho jemně okusovat. Po chvíli už to nemůžu vydržet a vyvrcholím mu do pusy.

„Jsi nedočkavý,“ pronese s úsměvem a vše spolkne a ještě se olízne.

„Je to tvoje vina,“ zabručím a začnu ho svlékat. Yoru se nechá a když osvobodím jeho penis z kalhot, okamžitě se s ním začnu mazlit. Obšťastňuji ho a přitom si užívám jeho slastné vzdychání, které zapříčiní mé opětovné vztyčení. Yoru si toho všimne a znovu mě povalí pod sebe. Roztáhne mi nohy a jazykem se začne dobývat do mé dírky, která už nějakou tu dobu žadonila a jeho pozornost. Pak mi do ní strčí jeden prst a já okamžitě slastně zavzdychám pod vlnou vzrušení, která mi v tu chvíli projela tělem. Yoru mě opatrně roztahuje a když mám v sobě tři prsty, vytáhne je a já nesouhlasně zakňučím.

„Neboj, hned to napravím,“ pošeptá mi do ucha a následně ve své dírce ucítím jeho vzrušený penis, který mě postupně zaplňuje. Když je ve mně celý, přestane se pohybovat, abych si na jeho přítomnost ve mně zvykl, a začne si hrát s mými bradavkami. Po chvíli se zkusmo pohnu proti němu a slast, která námi okamžitě prostoupí, nás donutí se začít pohybovat. Yoru střídavě mění tempo přírazů a přitom si vyměňujeme polibky a navzájem se hladíme. Když už se pomalu blížíme k vrcholu, rozhodneme se, že změníme polohu. Yoru ze mě vyjde, já si kleknu k němu zády a Yoru mě zezadu chytne za boky. Pomalu se začneme vlnit tak, že se jeho penis tře mezi mými půlkami a musím přiznat, že mě ten pocit nesmírně vzrušuje. Nakonec si mě od sebe trochu vzdálí a poté do mě znovu vstoupí a zase pomalu přitáhne k sobě, úplně nadoraz. Natáhnu k němu dozadu ruce a ty mu obtočím kolem krku. Yoru začne přirážet a zároveň zasypávat můj krk motýlími polibky. Postupně přidáváme na tempu, dokud oba nevyvrcholíme. Svalíme se na postel a vydýcháváme se z našeho novomanželského sexu.

„Byl jsi úžasný, miláčku,“ zavrním mu do ucha, které následně olíznu.

„Ty taky, lepší sex jsem ještě nezažil,“ vrátí mi to a poté odběhne do koupelny, kde začne napouštět vanu. Vrátí se do pokoje, vezme mě do náruče, odnese do koupelny a tam i semnou vleze do vany. Zády si mě opře o hrudník a houbou mě začne umývat. Když jsem umytý, otočím se k němu čelem, převezmu si houbu a umyju ho také. Opláchneme se od mýdla, vylezeme z vany a pečlivě se osušíme. Oblékneme si znovu své nová kimona a zachumláme se do peřin, pod kterými se k sobě přitiskneme a po chvíli usneme.

**************

Hosty, kteří se rozhodli zůstat přes noc, rozdělíme do pokojů pro hosty, a Yoru s Ikkim se vypaří do pokoje.

„Půjdeme taky spát? Jsem unavený jako kotě,“ optám se Momo a přitom si dlouze zívnu. Momo to rozesměje a přikývne v souhlas.

„Je to zvláštní. Dva roky jsem ho neviděl, a když ho konečně najdu, zjistím, že se žení,“ vydechne Momo po cestě k našim pokojům.

„Jo, je to zvláštní. Já zase myslel, že mě opustil, protože mě nemiloval a nakonec jsem zjistil, že mi ho ukradl můj vlastní bratranec,“ ušklíbnu se a hned na to si povzdechnu. Když si pomyslím, že kdybychom si více povídali a poznávali se, mohl jsem být na místě Yoru já, nejraději bych si nafackoval. Ale jsem rád, že jsou oba šťastní a doufám, že jim to dlouho vydrží.

„Momo, nechtěl bys dneska spát se mnou? Je mi samotnému v pokoji smutno,“ udělám na něj psí oči, Momo ztuhne a zčervená jako čerstvá růže. V jednu chvíli mám pocit, že zkameněl, ale absolutně nechápu, co ho tak vyvedlo z míry. Stojí jako socha a nepřítomně se dívá před sebe.

„Momo?“ oslovím ho se strachem, že vážně zkameněl.

„A-ano?“ vyhrkne, když se vzpamatuje.

„ Budeš spát se mnou?“ zopakuji svou otázku a Momo znovu zčervená.

„Ano, když ti je tedy smutno,“ usměje se a následuje mě do mého pokoje. Když procházíme kolem toho jeho, vzpomene si, že si musí vzít pyžamo a vlítne do pokoje jako tornádo a vrátí se na chodbu s pyžamem v ruce. Dojdeme do mého pokoje a Momo hned obsadí koupelnu. Já zatím zatáhnu závěsy, aby nás ráno nebudilo slunce, a ze skříně si vytáhnu čisté kalhoty na spaní. Momo po několika minutách vyjde z koupelny v pyžamu, které tvoří kalhoty a triko s dlouhým rukávem. Pyžamo je dělané v čínském stylu a Momo v něm vypadá úchvatně. Momo si mého lehce hladového pohledu všimne a znovu zčervená. Rychle ovládnu svůj výraz a zalezu do koupelny, kde je osprchuju a pak se už jen v kalhotách vrátím do pokoje a vlezu si k Momo do postele. Ten se snaží držet se ode mě, ale já si ho schválně přitáhnu k sobě. Momo zděšeně vydechne, protože to nečekal, ale jakmile usne, přitulí se ke mně ještě víc. Do tmy se usměju a pak následuju jeho příkladu a ponořím se do říše snů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ale ale..

Haku,27. 4. 2011 20:02

...žeby sa Momo splnilo prinie? Niekto sa nám už zamiloval a niekto sa pomalinky zamilováva. Nádhera.

***

Yena,16. 4. 2011 22:19

Tvoje fantazie nezná meze, je to fakt bomba, chtěla bych znát tvůj názor na moje povídky, určitě mi hodně pomůžeš
http://www.akuma-yaoi.estranky.cz/

Kawaii ^^

Soubi,16. 4. 2011 17:36

Nemám slov, opravdu nádherná kapitola. Nejdšív jsem sice nemohla rozdýchat, za jakých okolností se utvořil pár Ikki x Yoru, ale po tomhle mi to už vůbec nevadí XD. Moc jim to přeju a doufám, že už jim to komplikovat nebudeš :). Jinak, kdy už hodláš pohnout s Reiem? Nechápu, že mu to ještě nedošlo, tak s tím koukej rychle něco udělat :D. Těším se na pokráčko!

:-)

Lachim,14. 4. 2011 20:52

Nádhera. Bude i druhá svatba?

nádhera

Yui-chan,14. 4. 2011 18:00

Opravdu překrásné...ještě milionkrát lepší, než jsem čekala, prostě parádní. Ikkimu s Yoru to moc přeju, je to krásný pár. A doufám že se Reiovi brzo rozsvítí v tý jeho palici a dojde mu, že ho má Momo rád. To jsem zvědavá, jak to vykoumáš, ale doufám, že mě nebudou čekat žádné šoky....;)