Jdi na obsah Jdi na menu
 


Osud

26. 5. 2010

Se zvoněním vběhnu do třídy a sednu si na své místo vedle mého spolubydlícího Itsukiho. Ten mě sjede pohledem a už se nadechuje ke kázání, když do třídy vejde učitel a začne hodinu. Oddychnu si, vážně dneska nepotřebuju jeho kázání, i když vím, že mě nemine. O hodinu absolutně nedávám pozor a snažím se přemoct spánek a bolest v konečníku. Asi v polovině hodiny ke mně nasupeně nakráčí učitel, kterého k smrti nesnáším a tak je to i naopak a třískne mi knihou o lavici.

„Spát se má v noci a ne v mých hodinách, ale jak vidím tak vy jste měl v noci něco lepšího na práci, že pane Todoki,“ zavrčí naštvaně a vrátí se za katedru.

„Jo já si noci užívám líp než vy, to máte pravdu,“ štěknu nazpátek a celá třída vybuchne smíchy až na toho protivnýho učitele a Itsukiaho. Ten jen sepne pěsti a odvrátí ode mě hlavu. Vím, co to znamená, znechucení mou osobou. Zbytek hodiny i školy už proběhne v klidu a já se odeberu na ubytovnu a zapadnu do pokoje. Hodím tašku ke svému stolu a jdu se vysprchovat. Pořádně se namydlím, abych ze sebe smyl všechny noční doteky. Umyju si vlasy a ouška a jemně si namydlím ocásek, a když jsem hotov tak se s ručníkem kolem pasu vrátím do pokoje kde už je i Itsuki a píše si úkoly.

„Doufám, že sis to v noci pořádně užil,“ řekne s pořádnou dávkou ironie.

 „Co tě žere Itsuki?“ vyjedu na něj, už mě sere, jak mi pořád dává kázání a vraždí mě pohledy.

„Co mě žere? To že se můj nejlepší přítel prodává a bůh ví co ještě a navíc se za to nestydí. Víš ty vůbec, jakej mám vždycky strach, jestli se ráno vrátíš domů?“ zařve nepříčetně a já ztratím hlas. On se o mě bojí, to mě vůbec nenapadlo. Vždycky jsem si myslel, že jsem všem ukradenej, ale on se zajímá.

„Pravda, nestydím se a nemusíš mít péči, stejně bych tu nikomu nechyběl,“ nedá mi to a začnu se oblíkat.

„Bože, Kaede, copak ty to nechápeš? Mě by jsi chyběl, ty jsi můj nejlepší a jedinej kámoš. Vždycky jsme si navzájem pomáhali a chci, aby to tak zůstalo,“ štěkne zlomeně a vezme mě do náruče. Zůstaneme tak asi pět minut když někdo zaklepe. Podívám se na hodiny a vyprostím se z Itsukova sevření. Při cestě ke dveřím si vezmu peněženku a otevřu. Ve dveřích stojí můj známej z vyššího ročníku a podá mi objednané zboží. Shiro se na mě divně culí a když pochopí proč na něj tak civím, poukáže na moje ouška a ocásek. Pousměju se a vezmu si zásilku a z peněženky vytáhnu určenou částku a dám mu jí.

„S tebou je radost obchodovat, kocourku, a jestli máš večer čas stav se,“ usměje se Shiro a hodí pohledem po Itsukim.

„Co třeba v deset?“ hned navrhnu hodinu a Shiro mi jemným polibkem dá najevo, že souhlasí. Zavřu dveře a bez ohledu na Itsukiho si ze sáčku od Shira na stůl vysypu část krásného bílého prášku. Mezitím schovám ouška i ocásek. Ze šuplíku si vyndám plastovou kartičku a prášek si upravím do úzké lajny.

„Co to je?“ optá se zděšeně Itsuki a rentgenuje prášek na stole.

„Hádej, můžeš třikrát,“ zavrčím a než mi stačí zabránit, již připravenou trubičkou si vsaju celý obsah do nosu. Téměř okamžitě se dostaví účinky kokainu a mě je zase dobře. Itsuki si mě na židli otočí k sobě a vrazí mi facku. Já se na něj usměju a stoupnu si, abych se mu díval přímo do očí. Obtočím mu ruce kolem krku a přisaju se mu na rty. Itsuki se ihned začne bránit, ale proti němu jsem já silnější a tak se mi podaří ho shodit na postel a uvěznit ho na ní sednutím si na jeho klín.

„Proč to všechno děláš?“ řekne se slzami v očích. Pod vlivem drogy mu neodpovím, vytáhnu z nočního stolku pouta a připoutám ho k čelu postele. Poté ho začnu svlékat a zasypávat jeho tělo motýlími polibky. Romantiku, kterou přitom prožívám, mi akorát kazí jeho nepoddajnost a bránění se. Rozepnu mu kalhoty a spolu se spodkama mu je sundám a odhodím někam pryč. Začnu si hrát s jeho penisem a potěší mě, když mu pod mou péčí ztvrdne a z úst mu unikne slastný sten. Usměju se a ještě chvíli si ho připravuju a pak na něj nasednu. V tu chvíli se setkám se Itsukovým zděšeným pohledem. Nečekám, až si na něj zvyknu, už mám praxi a začnu se na něj nasedávat. Itsuki mě celou dobu zděšeně sleduje, jak se na něm dělám. Nakloním se k jeho ústům, abych ho políbil, ale on dá hlavu na stranu ve znamení, že nechce.

„Copak jsi znechucen sexem se zfetovanou děvkou?“ optám se s úsměvem a násilím mu obrátím obličej k sobě a zmocním se jeho úst. Mezitím, co ho násilím líbám, zrychlím tempo přírazů a Itsuki ač nedobrovolně do mě vyvrcholí. Ve chvíli, kdy v sobě ucítím jeho blahodárnou tekutinu, se ve mě zvedne hladina vzrušení na maximum a já se Itsukimu udělám na břicho. Nadzvednu se, aby ze mě vyklouzl, a zlíbám mu své sperma z bříška. „Bylo to krásné,“ zašeptám mu do ucha zadýchaně a Itsukimu začnou téct slzy. Setřu mu je z tváře a odběhnu do koupelny, kde se osprchuju a pak se vrátím zpět k Itsukimu. Lehnu si k němu a všimnu si, že usnul. Párkrát mu pročísnu krásné kaštanově hnědé vlasy a s blížící se desátou hodinou mu sundám pouta a odejdu k Shirovi. Zaťukám na jeho dveře a během chvilky jsem uvězněn v silném objetí.

„Už se nemůžu dočkat, až mě rozpálíš kocourku,“ zavrní mi do ucha a já se mu v odpověď přisaju na rty. Nohou zavře dveře a shodí mě na postel. Začne mi na krku dělat cucfleky a pak se mi přisaje na jednu bradavku. V náhlé vlně vzrušení se neovládnu a znovu mi vyskočí ouška s ocáskem. Shirovi se na rtech objeví nádherný úsměv a přesune se k druhé bradavce a hraje se s ní do té doby, než je zcela ztvrdlá. Motýlími polibky se mi přesune k podbříšku a v zápětí ke klínu, kde si do pusy vsaje můj penis. Vzrušeně se prohnu proti němu a hlasitě zavzdychám. Ještě chvíli si Shin s mým penisem hraje a zároveň mě prsty roztahuje. Já využiji své výhody a ocáskem ho chytnu za penis a začnu mu ho tvrdě hodit. Shiro slastně zavzdychá a přidá na intenzitě kouření mého penisu. Když mu dám vyzývavými pohyby těla najevo, že už ho chci mít v sobě, přestane se zabývat mým penisem a zase se mi přisaje na již opuchlé rty. Během vášnivého líbání do mě začne vnikat a já se začnu tlačit proti němu, abych ho měl v sobě co nejdřív. Když je ve mně celý, začne lehce přirážet a já mu pohyby proti němu naznačuji, že má přidat na tempu. Shiro mi ve všem vyhovuje a mě tak unáší do říše neuvěřitelné slasti. Když už jsme skoro na vrcholu slasti, dlaní mi obejme penis a začne mi ho honit v rytmu přírazů a po několika minutách oba s výkřikem vyvrcholíme. Shiro ze mě opatrně vyklouzne a svalí se vedle mě na postel. Přitulím se k němu a položím si hladu na jeho hrudník a zaposlouchám se do zrychleného bušení jeho srdce, které se pomalinku, ale jistě zklidňuje a vrací do normálu. Shiro mě mezitím hladí po zádech a občas sjede níž a přejede mi po ocásku. Nevím, jestli si to uvědomuje, ale strašně mě tím vzrušuje a já na něj zase dostávám chuť. Když už to nemůžu vydržet, přitisknu se víc na jeho tělo a se slastným vrněním se o něj začnu třít.

„Ty jsi ale nenasytný, Kaede,“ zapřede a přilepí se mi na rty. Okamžitě se k polibku připojím a začnu se jazykem dobývat do jeho úst. Když mě pustí dovnitř, začneme zápasit o místo a tím polibek prohlubovat. Mezitím, co se líbáme si na něj hačnu a začnu se vlnit tak aby se naše penisy třely o sebe. Shiro mi zasténá do úst a pak už se pro nedostatek kyslíku od sebe odlepíme a já začnu zkoumat Shirovo tělo svým mlsným jazýčkem do detailů. Po chvíli už to Shiro nemůže vydržet, přitáhne si můj obličej pro polibek a začne do mě konečně vnikat. Trvá to snad věčnost a tak na něj rychle nasednu, a s výkřikem náhlé vlny vzrušení se odlepím do Shirovým úst a prohnu se v zádech.  Okamžitě začnu nasedávat a Shiro si opět přitáhne můj obličej ke svému, ale tentokrát ne pro polibek, ale aby si pohrál s mýma ouškama. Jemně mi je olizuje a kouše a mě tím přivádí k šílenství. Nakonec si mě Shiro, nadzvedne tak, aby ze mě vyklouzl, a pak mě prudce na sebe nabodne. To v nás vyvolá takovou vlnu vzrušení, že okamžitě vyvrcholíme a já se mu svalím a hruď. Poté ze mě vyklouzne a oba nás přikryje peřinou, pod kterou za několik málo minut usneme. Ráno mě Shiro, probudí krásným polibkem, který mu s radostí oplatím a pak zapadnu do koupelny. Když jsem hotov, obsadí koupelnu Shiro a já se mezitím obléknu. Shiro, vyleze z koupelny jen s ručníkem kolem pasu a začne se přehrabovat ve školním batohu, ze kterého nakonec vytáhne peněženku a s úsměvem mi podá deset tisíc.

„Bylo to nádherný, doufám, že si to ještě někdy zopakujeme,“ usměje se a začne se také oblékat, protože musíme jít do školy.

„To doufám,“ řeknu a počkám, až bude hotov aby jsme mohli vyrazit. Když jdeme kolem mého pokoje, vzpomenu si, že nemá učení.

„Počkej tu chvíli, jen si vezmu z pokoje učení a půjdeme spolu, jo?“ poprosím ho a on mě opět polibkem ujistí, že pro mě udělá všechno. Už od první chvíle co se známe vím že po mě jede ale pro mě bude stále jen kamarád a teď i zákazník. Vejdu do pokoje, kde se setkám s Itsukim.

„Dobré ráno,“ řeknu jakoby nic a připravím si učení na dnešek.

„Dobrý a ten včerejšek ti nevyčítám, byl jsi sjetej,“ řekne a než stačím zareagovat je pryč z pokoje. Sjetej? No to jsem sice byl ale moc dobře jsem věděl co dělám, ale to už vědět nemusí, když už mi to odpustil. Hodím si batoh na záda a jdu za Shirem. Ten na mě poslušně čeká na chodbě a tak se rovnou vydáme do školy. Před ubytovnou už to opět žije. Zde každý pomlouvá každého, s kým se rozešel nebo dal dohromady, kdo s kým se vyspal a podobně. Když mě jedna partička z nižšího ročníku zahlédne po boku se Shirem, okamžitě nás začnou pomlouvat, tak jak je jim to zvykem.

„Shiro,“ ozve se od brány a tím upoutá naší pozornost.

„Aniki,“ pískne, Shiro a skočí staršímu muži do náruče.

„Co tu děláš?“ vyzvídá, Shiro a já si zatím prohlížím jeho bratra. Mám takový pocit, že jsem ho už někdy viděl, ale nemůžu si za boha vzpomenout.

„Co by. Přišel jsem se podívat na svého mladšího brášku. A kdo je ten krásný klučina s tebou? Kamarád nebo přítel?“ optá se s tajemným úsměvem a já se teď setkám s jeho nádhernýma zelenýma očima. Ten pohled mě úplně ochromí, takže nejsem schopen jediného slova.

„Tohle je Kaede je z nižšího ročníku ale jsme už od začátku dobří kámoši. Kaede tohle je můj starší brácha Usui,“ představí nás Shiro.

„Moc mě těší Kaede,“ věnuje mi další úsměv.

„Taky mě těší, ale když mě teď omluvíte, už musím do školy,“ řeknu tiše a rozeběhnu se ke škole. Co to semnou je? Říkám si, když letím do školy jako by mi hořelo za patami. Přiběhnu do třídy a složím se do lavice.

„To jsi běžel maraton, že jsi tak vyřízený?“ optá se s úsměvem Itsuki.

„Jo tak něco, ale zjistil jsem, že už jsem v kondici,“ dostanu ze sebe při vydýchávání se. Istuki se neudrží a rozesměje se na celé kolo. Naštvaně ho sleduju, jak se tlemí, a jsem rád, že už zvoní a on se uklidní. Celý den nemyslím na nic jiného než na Shirova bratra Usuiho. Vysoká postava, stoprocentně vypracovaná, Blond vlasy po ramena a ty oči. Ty oči mě dostaly. Nevím, jestli se to u mé osoby může vůbec stál ale asi jsem se zamiloval. Po škole zamířím rovnou na ubytovnu, ale těsně před vchodem do ní mě někdo chytne za ruku a odtáhne za roh.

„Co si to dovoluješ? Pusť mě,“ štěknu a pak ztuhnu, když zjistím, že ten dotyčný je Usui.

„Copak, ty jsi na mě už nepamatuješ, Todoki Kaede?“ řekne a než mu stačím odpovědět, přilepí se mi na rty.

„Ne, měl bych?“ zavrčím, když se ode mě odlepí.

„No nejspíš jo. Před dvěma lety na táboře, už si vzpomínáš, kocourku?“ ušklíbne se a já mám pocit, že se o mě pokouší smrt.

„Usui, jsi to opravdu ty?“ vydechnu užasle. To není možný tak proto jsem měl pocit, že jsem se zamiloval, já už ho totiž dva roky miluju. Usui kývne a znovu se mi přilepí na rty. Chytnu se ho kolem krku a Usui mě drapne za zadek a nadzvedne si mě tak abych si mohl obtočit nohy kolem jeho pasu. Takhle si mě odnese přímo k Shirovi do pokoje kde spolu strávíme celý den milováním.

„Víš, co by mě potěšilo, Kaede?“ optá se mě po náročném milování.

„Copak?“ odpovím mu otázkou a víc se k němu přitisknu.

„Kdybych byl od teď tvým milencem jen já, co ty na to?“ poukáže na mé prodávání se a trochu se přitom zamračí.

„No já nevím. Co když mě nebudeš schopen plně uspokojit?“ rýpnu si do něj, čímž si vysloužím plácnutí po zadku.

„S tím si starost dělat nemusíš,“ řekne hraně naštvaně a pohledem se domáhá odpovědi na svou otázku.

„Pro tebe všechno,“ usměju se rozhodnut dát všem svým zákazníkům zítra vědět o tom že končím a že si budou muset najít někoho jiného, protože já už patřím jen Usuimu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Skvělé...

Hatachi,15. 8. 2015 14:08

Je dobře, že ho Usui zklidnil. Už to bylo třeba...

Styly

František,15. 2. 2013 6:45

Omlouvám se, jen bych rád upozornil na chybu v použitém stylu (CSS). Vždy má být kontrast mezi písmem. Tedy na světlém pozadí má být použito tmavé písmo. Líp se to čte a nekazí se oči. Jinak je pěkná.

http://www.myownworld.estranky.cz/

Frux,24. 4. 2012 11:42

Báječné a ten konec byl moc pěkný :)
Začetla jsem se do toho..a a pak se tam objeví komentáře..a já si říkám: Už? :D
Kawaii^^

Kjuuhaaha

Mysticia-sama,19. 6. 2011 11:54

Tak jsem ráda, že nakonec je jenom s jedním. Moc hezká jednorázovka povedla se ti ^^

............

Haku,29. 5. 2010 21:22

Doslova som ju zhltla.

^^

Soubi,27. 5. 2010 6:28

Kawaii, to byla fakt úžasná povídka. Přečetla jsem ji jedním dechem :-*

:-)

Lachim,26. 5. 2010 21:51

Nádhera.

...

Aylen,26. 5. 2010 19:04

Krásný :))

=0)

Teressa,26. 5. 2010 18:31

to bolo uzasne!!! uz sa neviem dockat dalsich tvojich poviedok=) rychlo prosiiim=)