Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový student

28. 10. 2009

U zubaře jsem pořád myslel na to co se mezi mnou a Yukiem stalo a jestli se mu mám přiznat, že jsem se do něj nejspíš zamiloval. Celý den jsem se snažil na to už nemyslet ale marně. Tak jsem se rozhodl, že půjdu spát, ale to taky nešlo. Asi do jedné ráno jsem tupě civěl do stropu a pak mne konečně přepadla únava a usnul jsem. Druhý den jsem šel do školy jako by se nic nedělo ale ostatní se tak nechovali. Holky mne probodávali pohledem a kluci nemohli uvěřit tomu, že jsem nejspíš gay. Po celé škole byl slyšet šum pomluv, ale najednou mne někdo dopad za pas, přitáhl si mne a po škole se vzápětí rozlehlo ticho. Byl to totiž Yukio a házel po ostatních vražedné pohledy a tak se nikdo neodvážil promluvit až na mne.

„Pusť mě!!“Zaječel jsem na něj, protože jsem jim nechtěl dát důkaz, že jsou ty pomluvy pravdivé. Yukio se mne lekl a když povolil sevření, vymanil jsem se z něj a utekl do třídy. V hodině bylo opět ticho a já cítil, jak mne všichni včetně učitele pozorují a Yukio mi nepozorovaně rozpletl vlasy a zase si s nimi celou hodinu hrál. O přestávku se mne Yukio zeptal proč jsem k němu tak chladný, ale já jsem mlčel. Zkoušel to každou přestávku, ale já stále mlčel. Zkoušel to i poslední přestávku a já už měl nervy na dranc a tiše jsem řekl.

„Mlč!“On nepřestal a tak jsem na něj zařval.

„MLČ!!!!“ Zase nepřestal. Najednou mi ruply nervy a já ho chtěl umlčet a tak jsem ho začal líbat a to před celou třídou a právě přicházejícím učitelem. Všichni udiveně zírali a vtom zazvonilo. Odlepil jsem se od jeho rtů a mlčky si sedl na místo a pod vlivem smíšených pocitů, jsem se nechal probodávat těmi pohledy až do konce hodiny. Po hodině jsem se sbalil a mlčky opustil školu. Yukio mne sledoval až domů a až u domu mne zastavil a zeptal se, proč jsem celou dobu mlčel a pak ho znenadání políbil. Na tu otázku jsem mu opět neodpověděl, ale vyzval jsem ho, aby šel ke mně domů a že tam mu vše vysvětlím. Yukio chvíli váhal, ale pak kývl a šel dál. Když jsme došli do mého pokoje tak jsem za sebou zamkl. Hodil jsem ho na postel, jako nějakou hračku a obkročmo jsem si na něj klekl, abych mu znemožnil útěk. Yukio sice tušil, že to nebude normální rozhovor, ale tohle nečekal, takže se zmoh jen na překvapený výraz. Během vteřiny jsem se zmocnil jeho úst a začal jsem ho vášnivě líbat. Když jsem se od něj odtrhl, uslyšel jsem jeho zklamané vzdychnutí. Ignoroval jsem to a nahnul jsem se k jeho uchu a zašeptal. „Miluji tě a chci tě mít v sobě.“Ani jsem nepočkal na jeho reakci a začal jsem mu rozepínat košili a lízat ucho. Očividně se mu to líbilo, protože se nijak nebránil. Během chvilky byl jak bez košile, tak bez kalhot. Sjel jsem mu jazykem po krku a zamířil k levé bradavce, kterou jsem obkroužil, pak jsem ji vzal do úst, jemně ji stiskl a začal ji sát, dokud nebyla zcela ztvrdlá a Yukio nezačal slastně vzdychat. To samé jsem udělal i stou druhou a pak jsem si značkoval cestu až k jeho chloubě, které se fakt dalo říkat chlouba. Než jsem došel k cíly, tak jsem se zastavil u jeho bříška a zasypal jsem ho jemnými polibky. Po tom příjemném zdržení jsem došel k cíly, který na mne očividně čekal. Penis už měl ztvrdlý touhou a na první pohled bylo vidět, že touží po uspokojení. Vzal jsem ho do ruky a jazykem jsem mu jezdil po špičce, dokud z něj nezačalo vytékat malé množství spermatu. Pak jsem si ho strčil celého do pusy a začal si sním hrát, až se Yukio prohnul a začal slastně vzdychat. Podíval jsem se na něj a viděl jsem, že už se dlouho neudrží a tak jsem si na něj obkročmo klekl, jeho penis jsem si namířil k dírce a pomalu jsem si na něj začal sedat. Yukio to v tu chvíli nečekal a tak se na mne s údivem podíval. Když zjistil, že je tam už celý, začal se zlehka pohybovat. Po chvíli začal přirážet rychleji, a když cítil, že za chvíli vyvrcholíme, dal do přírazů úplně všechnu sílu, která mu zbývala, a já v zápětí vyvrcholil a po pár vteřinách do mne vyvrcholil i on. Leželi jsme mlčky vedle sebe a spokojeně oddychovali. Po pár minutách ticha jsem to už nevydržel a tichým hlasem jsem mu zašeptal do ucha.

„Miluji tě.“ Yukio sebou lehce škubl a podíval se na mne.

„Já tebe taky.“ Políbil mne na čelo a rozhodli jsme se, že půjdeme spát, protože nás zítra čekala škola a navíc měl k nám přijít nový student. Ráno se nám nechtělo z postele, ale při vzpomínce na učitelovu výhružku, že když nedorazíme, tak nám ho hodí na krk, jsme raději vstali a jako vzorní studenti jsme dorazili do školy. Když zazvonilo na hodinu, vstoupil do třídy učitel a hned za ním ten nováček. Holkám málem vypadly oči, protože měli před sebou dokonalého kluka a téměř okamžitě se všechny začaly upravovat. Je asi stejně vysoký jako já, štíhlé postavy. Má dlouhé fialové vlasy, které má stažené gumičkou a krásné, červeno-růžové oči. Už na první pohled jsem zjistil, že to nebude žádné neviňátko, protože košili má z části rozepnutou a tím tak odhaluje kus své hrudi, kravata mu jen tak visí kolem krku a navíc jsem si všiml jak po mě a Yukiovi hází podivný pohledy. Když to zaregistroval i Yukio, jako naschvál si začal hrát s mými vlasy a tím na nás ještě víc upoutal jeho pozornost. Učitel mu navrhl, aby o sobě něco řek a já jsem mezitím přemýšlel kam ho učitel posadí, protože ve třídě byly volný jen dvě místa. Jedno bylo vzadu u okna a jedno přede mnou. Samozřejmě ho posadil na místo přede mnou a navíc mi nařídil, abych ho proved po škole a dal mu opsat všechny poznámky od začátku roku. Ještě než si ten kluk sed, tak popošel ke mně.

„Ahoj já jsem Sim Atray, prosím tě, půjčil by, jsi mi poznámky na tuhle hodinu, jsem totiž úplně mimo.“řekl tiše, aby nerušil učitele.

„Já jsem Kuro Simons. Tady jsou ty poznámky, ale nezaručuju, že je tam všechno, protože tyhle hodiny mě nezajímají.“ Řekl jsem klidně, když jsem věděl, že mě učitel slyší. Sim si s úsměvem sedl na místo a začetl se do mých poznámek. O přestávku se všechny holky vytratily ze třídy a Sim se mě zeptal, jestli je to normální a já odpověděl, že se šly na záchody upravit, aby se mu líbily. On se usmál a řekl mi na to: „To se jim stejně nepodaří, protože jsem gay.“ Při těch slovech jsem se zarazil a zeptal jsem se ho, proč mi to říká a jestli se nebojí, že to teď roznesu po celé škole. Zase se zasmál a využil toho, že ve třídě skoro nikdo není.

„Já vím, že i ty jsi gay a že to táhneš s tím klukem za tebou.“ Okamžitě jsem zrudl, protože se u nás najednou objevil Yukio a culil se.

„Jak si to poznal?“ zeptal se Yukio.

„Je vám to vidět na očích, ale ten pohled pozná jen gay. Ostatním připadá jako zasněnost, to už mám vyzkoušený a navíc to jak sis celou hodinu hrál s Kurovými vlasy a jemu to nevadilo, spíš až líbilo, mi taky pomohlo, abych to zjistil.“řekl a usmál se.

„Tak já jsem Yukio Coulson a myslím, že si budeme rozumět, co říkáš Kuro???“ odvětil Yukio.

„Nejspíš jo.“ řeknu stručně a to už zvoní a do třídy se nahrne banda zmalovaných holek culících se Sima, který se k nám se smutným výrazem ve tváři otočí a povzdychne si.

„Já si to taky prožil, ale dej tomu čas a oni snad přestanou.“ Zaculí se na něj Yukio a rychle si sedne na místo, protože to už do třídy přišel učitel.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kawaii

keishatko (www.keishatko.blog.cz),29. 3. 2011 13:10

to vyzerá zaujímavo

A jeje

Haku,16. 2. 2010 11:41

To by som chcela vydiet,hlavne tu zmachlenu bandu bab.Preco ja nemam takych spoluziakov,rozmaznavala by som ich.