Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nenávist je skryrá láska

28. 10. 2009

Kde to jsem?? Řeknu si, když se vzbudím a zjistím, že nejsem ve svém pokoji.

„Dobré ráno miláčku," ozve se ode dveří. Když se tam podívám, myslím ji, že mi vypadnou oči. Stojí tam totiž můj spolužák Yukio, kterého k smrti nenávidím. Teď mi říká miláčku a míří si to ke mně. V tom chci vylézt z postele, ale zjistím, že jsem nahý a zděšeně se podívám na Yukia. Ten se zasměje a řekne: „Vidím, že ti to došlo." Začnu panikařit, vezmu do ruky budík a mrsknu ho po něm. On se budíku bez problému vyhne a dostane se až k posteli a to mi už nezbývá nic jiného než se rychle dostat z postele. Když viděl, že si chci stoupnout, tak na mě zakřičel, abych to nedělal, ale to už jsem stál. Najednou jsem ucítil jako by mi někdo ze zadu v kolenou podrazil nohy a začal jsem se kácet na zem. Naštěstí mne Yukio chytil, silně objal a položil na postel.

„Kuro ty hlupáku, proč jsi mě neposlechl??" řekl.

„Co se stalo???“ zařvu na něj. Yukio se na mne nechápavě dodívá.

„Co se mezi námi stalo??? A nedělej blbího."

„Ty si to nepamatuješ??" ušklíbne se Yukio.

„Ne a chci to vědět" řeknu naštvaným hlasem.

„Spali jsme spolu" oznámí mi jásavým hlasem.

„To...to..mi...a..spolu??? řeknu koktavým a zděšeným hlasem.

„Ano a musím přiznat, že to byly nejkrásnější tři hodiny mého života." řekl a usmál se.

„Cože tři hodiny?? Ty žertuješ, že jo???"

„Já o sexu nikdy nežertuji a už vůbec ne o tom překrásným. Ale i když, zarazilo mě, že neumíš líbat, ale to tě naučím."

„Na to zapomeň. Ty už na mně nesáhneš." zařvu na něj.

„To si nemyslím." a už mně pevně držel v náručí a začal líbat. Nejprve jsem se bránil, ale jako by mně těmi polibky očaroval a uvolnil jsem se. Když mé uvolnění zaznamenal, tak mi začal jazykem dobývat má ústa a já se po chvíli přidal. Najednou se ode mne odtrhl a zeptal se.

„Chceš??“, byl jsem mimo z jeho polibků a tak jsem jen přikývl. Bylo vidět že, byl rád. Sjel mi jazykem po krku a já lehce vzdychl. Pak zamířil k mé levé bradavce, jemně ji začal sát a pak ji obkroužil jazykem. To samé udělal i s pravou a mé vzdychání začalo zesilovat. Když zjistil, že už jsou dostatečně tvrdé, tak začal jazykem sjíždět níž, až se dostal k pupíku. Strčil mi do něj jazyk, začal s ním kroužit, já se vzrušením prohnul a hlasitě vzdychl. Najednou zaputoval k mému penisu, navlhčil si prst a s ním putoval k mé dírce. Můj penis si vzal do pusy a ten prst mi tam chtěl strčit. V tom jako by, jsem se probudil ze snu a zařval jsem na něj: „Přestaň!!" Ale to byla chyba, protože jak se mě lekl, tak mi tam ten prst přímo vrazil a ještě ke všemu mě kousnul do penisu. Bolestí mi vyhrkly slzy z očí a navíc jsem omdlel.

„Kuro, Kuro, jsi v pořádku??" uslyším a cítím, že mě někdo třese za rameno. Otevřu oči a vší silou ho odstrčím.

„Nasahej na mě ty nadrženej kousavej úchyláku. Co si myslíš, že děláš??" zaječím na něj.

„Hm, myslím, že tě chci a dát ty nejhezčí chvíle tvého života." ušklíbne se.

„Tak na to zapomeň tuplem a navíc kolik je hodin." řeknu uraženě.

„Je půl osmý" ozve se.

„Cože?? Bože přijdu do školy pozdě. Yukio kde mám oblečení. " vykřiknu.

„Ach jo, tady je. Vážně chceš jít do školy?? Vždyť by, jsme si mohli vlézt zpátky do postýlky a užívat si." vyhrkne smutně a udělá na mě psí oči.

„Zbláznil ses?? Já s tebou už nikdy do postele nevlezu, to si pamatuj a nedělej na mne ty psí oči, ty na mně neplatí a začni se oblíkat, ty jdeš do školy taky." zavelím a začnu si zapínat košili.

„Rozkaz miláčku." zavrní.

„Přestaň mi říkat miláčku, já nejsem tvoje holka, jasný??" vyčetl jsem mu.

„Já bych o tobě nikdy neřekl, že jsi holka, protože na holku máš krásnej, vypracovanej penis, víš? drze se usměje.

„Yukio, víš, že jsi perverzní prase?? odsekl jsem.

„Jo a doufám, že si všechno necháš pro sebe a nebudeš se ve škole po mně plazit.“

„Neboj, budu se chovat tak jako vždycky" zabručí. To bude stačit, protože kvůli tomu chování jsem ho nesnášel. Od doby co jsem přestoupil na tuhle školu se mě Yukio držel jako pijavice a to mi lezlo krkem. Ono by se to dalo snést kdyby Yukio nebyl školní idol a jeho fanynky, tedy všechny holky na škole, se mě nechtěli zbavit a nezabíjeli mě pohledy. Yukiovi to bylo samozřejmě jedno, protože ho holky nikdy nezajímali a nadbíhal mi dál. Když jsme přišli do školy, tak jsem myslel, že umřu, protože za 1. přišli jsme společně, a za 2. mě Yukio pořád chytal kolem pasu. Došli jsme do třídy a posadili se do svých lavic. Naštěstí máme lavice po jednom, takže nemohl sedět se mnou. Mě, ale bohatě stačilo, že sedí těsně za mnou a lavici si přisunul blíž a celou hodinu si mi hrál s vlasy, protože je mám až po lopatky. Většinou si je splétám do copu, ale dnes jsem to nestíhal, takže jsem je měl rozpuštěné. Po čtvrté hodině jsme měli přestávku na oběd, tak jsem se zvedl a mířil si to k jídelně, najednou mi holka z druhé A vylila horkou čokoládu na hrudník a tiše mi řekla: „Promiň, já chtěla víc." a ušklíbla se. Jenže to nevěděla, že mě Yukio zase stopoval, takže to viděl a navíc jí i slyšel.

„Miláčku je ti něco? Bolí tě to?“ vykřikl, až se na nás všichni otočili a čekali, jak zareaguju.

„To je dobrý. Neměj péči." odpovím mu ledovým hlasem. Yukio si oddychne a otočí se na ní.

„Takže ty jsi to udělala schválně, jo? řekne.

„Ne, já… ani to nestihne dopovědět a dostane facku.

„Proč?" vyleze z ní.

„Protože jsem viděl, jak si to na Kura schválně vylila a řekla si mu, že si chtěla víc. A jestli to zapřeš, dostaneš další."

„To by stačilo Yukio!" zařvu a všichni ztichnou.

„Ale, já tě…

„Co, ty." zarazil jsem ho.

„Yukio tobě nedochází, že to udělala jen proto, že si myslí, že tě chci pro sebe?“ Yukio ani nestihne odpovědět a já pokračuju.

„Ale aby se to už nikdy neopakovalo, tak pro všechny: já ho nikdy nechtěl, nechtěl jsem, aby mě pronásledoval, aby mě věčně osahával, protože já nejsem na kluky, jasný? A doufám, že jste to konečně pochopili." prohlásím.

„Kuro, já myslel…“ nestihne to dopovědět a já se do toho pořádně opřu, aniž by mi došlo, že řeknu to, co se mezi námi pravděpodobně stalo.

„Je mi jedno co sis myslel nebo nemyslel a nevím, jak jsem se dostal k tobě do postele, ale jedno vím a to že nejsem na kluky, takže tě nikdy nebudu chtít.“ Když jsem to dopověděl tak zazvonilo a já se mlčky vrátil do třídy. O hodinu bylo ve třídě takové ticho, že by nám mohl i hřbitov závidět. Naštěstí jsem dnes byl omluvenej z posledních tří hodin, takže tohle byla moje poslední. Když zazvonilo a já se chystal odejít, tak mě zastavila skupina holek a požadovala se vysvětlení ohledně té Yukiovi postele.

„Já si z té noci nic nepamatuji, vím jen to, co mi řekl Yukio, takže se ptejte jeho, on vám to jistě rád poví." řekl sem zvýšeným hlasem, aby mě Yukio slyšel.Yukio mě samozřejmě slyšel a když jsem se vymotal z té skupiny holek, tak jsem zamířil k šatnám. Yukio se za mnou rozeběhl, přede všemi mě vzal do náruče a nesl mne nejbližší záchody. Bránil jsem se, ječel na něj a mrskal sebou, ale on byl silnější. Když mě donesl na záchody, tak mě hodil do jedné z kabinek a zamkl nás v ní.

„Takže, ty mě nikdy nebudeš chtít, jo? Ty nejsi na kluky? Tak jak je možný, že ses mi dneska ráno přestal bránit a přidal ses, když jsem tě líbal a navíc jsi mi na otázku „Chceš??“ kývl?“ Nepočkal ani na odpověď a začal mě líbat. Začal jsem se bránit, ale dopadlo to úplně stejně jako ráno, podlehl jsem a přidal se. Najednou přestal, podíval se mi do očí a zeptal se mě: „Změnil si názor, nebo si pořád myslíš že, ke mně nikdy nebudeš nic cítit?" Já ho jen políbil a on to vzal jako souhlas a přidal se. Cítil jsem, jak mi rozepnul košili a jazykem mi začal sjíždět po krku až k pravé bradavce. Obkroužil ji a pak ji jemně stiskl a začal ji sát, dokud neztvrdla. To samé udělal i s tou levou, ale to už mi rozepínal kalhoty a stáhl mi je i s trenkami dolů. Podíval se na mě a zašeptal mi do ucha:

„Opravdu to chceš? Já bych tě nerad zase kousl."

„Chci to!“ odpověděl jsem tiše. Yukio si ke mně klekl a jemně si můj penis dal do pusy a začal si s ním hrát. Zatímco mi ho kouřil, pravou rukou si hrál s mými varlaty a levou mířil k mé dírce. Trochu jsem sebou cuknul, když jsem ucítil, jak mi strká prst do dírky, ale tentokrát jsem chtěl cítit ten pocit vzrušení, který už jsem prý jednou prožil a doufal jsem, že si pak vzpomenu na tu noc. Asi po dvou minutách mi došlo, že ve mně nemá jeden prst, ale dokonce tři a trochu sebou cukl.Yukio ze mě ty prsty opatrně vytáhl, postavil se a zeptal se mě.

„Opravdu to chceš dotáhnout až do konce?“Políbím ho a řeknu.

„Ano, chci! Chci tě mít v sobě!“Yukio se usmál, otočil si mě zády k němu, já se instinktivně trochu předklonil a tím jsem si uvědomil, že jsem to už jednou dělal a v duchu jsem uznal, že mi říkal pravdu.Yukio si sundal kalhoty a jemně do mě vnikl. Chvíli mě to bolelo, ale když jsem cítil jeho teplo uvnitř mě a pohnul se, cítil jsem tu rozkoš, na kterou jsem si nevzpomínal, ale teď se mi vyjasnilo. Párkrát jsem se pohnul, abych dal Yukiovi najevo, že je vše v pohodě a že, se má přidat do pohybu.Yukio to pochopil a začal pomalím tempem přirážet a nechal mě, abych tempo určoval já. Po několika zrychlení jsme oba vyvrcholili, ale Yukio už ho nestihl vytáhnout a tak se udělal do mě a já cítil, jak se mi vevnitř rozlévá jeho horké sperma a když ze mě vyšel, cítil jsem, jak část vytéká ven a ztéká mi po stehnech. Yukio mě důkladně otřel, oblékl mě a pak mi do ucha zašeptal.

„Po druhé to bylo ještě krásnější, ale nemněls někam jít?“ ušklíbl se.

„Pane bože, vždyť já už měl být dávno doma a jít k zubaři.“ Vlepil jsem Yukiovi pusu a rychle letěl domů. Na chodbě jsem ještě potkal pár spolužáků a v jejich očích jsem poznal, že mě právě pomlouvají, ale mě to bylo u prdele, protože jsem právě zažil to nejkrásnější na světě a až doma ve sprše jsem si uvědomil, že ho nejspíš miluju a já byl rád, že mi o té noci nelhal.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Paráda

Karin,11. 2. 2019 14:18

Vypadá to dobře.

:D

Angela,16. 11. 2013 11:54

:D je fakt hezká povidka jediná škoda je, že to písmo je brutálně malí :D

Waw

Mysticia-sama,15. 6. 2011 21:19

Tak to je teda něco. Jsem ráda, že jsem narazila na tvoje stránky a na tuhle povídku. Je úžasná ^^

kawaii

keishatko (www.keishatko.blog.cz),29. 3. 2011 13:03

tak to bola nádhera...

Teda!

Haku,16. 2. 2010 11:33

Neviem ako sa mi podarilo najst Tvoj blog,ale uz sa ma nezbavis..

.......

noriuke sairo,9. 12. 2009 18:52

no páááni hurá konečně skvělej blog!!!!